Skinpen

​Skinpen – Kollagen Stimulerende Behandling.

Vi har alle kollagent væv i huden, men desværre reduceres det jo ældre man bliver, derfor huden bliver mere ”indsunket”, mindre frisk og man får linjer og rynker. Dette er en helt naturlig aldersbetinget proces.


Skinpens avancerede hudnåle teknologi består af 12 nåle, der perforerer huden med hurtige vertikale bevægelser. Når man bevæger Skinpen hen over huden og derved laver en række fine huller i huden, så stimulerer disse huller huden til at gendanne kollagen samtidigt med at der skabes en lang række fine mikro kanaler i huden. Disse mikro kanaler gør det muligt for hudplejeprodukter at trænge op til 400 % mere effektivt ind i huden, og derved give hudpleje produkterne mulighed for at nå dybt ind i huden og virke hvor behovet er størst.


Den forøgede optagelse af aktive ingredienser i huden giver derfor en umiddelbar effekt, som minimerer fine linjer eller rynker og tilfører huden fugt øjeblikkeligt.

Klik her for mere information om Skinpen

Priser​

Rejuvination/hudforyngelse

999,-

Målet med behandlingen er at friske huden op, fjerne fine linjer og reducere rynker. Der vil i forbindelse med behandlingen blive brugt et aktivt serum som smøres på huden.

Behandlingen kræver ikke lokalbedøvelse. Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm. Dette aftager i løbet af ca. 4 timer og er væk efter 12–18 timer.

Allerede under behandlingen kan der ses en umiddelbar effekt – og denne er optimal dagen efter behandlingen. Ønsker man at fastholde effekten kan det anbefales at behandlingen gentages hver 6-8 uge.

Anti rynkebehandling

999,-

Kur 4 gange 

3496,-

Kur 6 gange

4994,-

Her er målet at minimerer rynkerne i specifikke områder – typisk ved munden, øjnene, panden. Her arbejdes primært med at optimere den kollagene proces – og behandlingen bør gennemføres i en serie af minimum 4 behandlinger med mindst en måned i mellem behandlingerne.

Man vil se en umiddelbar effekt allerede efter første behandling , men der er behov for flere behandlinger for et optimalt resultat.

Varigheden af effekten kan variere fra person til person, men det er realistisk at det er 1 – 2 år. Der vil efter behandlingen være rødmen af det behandlede hudområde – en rødme som vil aftage og forvinde i løbet af 12 timer.

Acne ar behandling

999,-

Kur 4 gange 

3496,-

Kur 6 gange

4994,-

Det er målet med behandling af acne ar med Skinpen at nedbryde arrene og stimulere den underliggende hud til at producerer nyt kollagent væv.

Behandling af acne ar laves altid i serier af min 4 behandlinger med minimum en måned mellem behandlingerne. Huden vil efter behandlingen være rød og hævet– en reaktion som vil forsvinde i løbet af 1 døgn.

Man vil allerede efter første behandling kunne se en effekt – men den maksimale effekt vil først være til stede efter 4-6 behandlinger.


Ikke alle vil kunne få fjernet arrene helt, men man vil minimere synligheden af disse væsentligt.

Strækmærker behandling

999,-

Kur 4 gange 

3496,-

Kur 6 gange

4994,-

Det er målet med behandling af strækmærker med Skinpen at nedbryde linjerne og stimulere den underliggende hud til kollagent vækst.

Behandling af strækmærker laves altid i serier af min 4 behandlinger med min. en måned mellem behandlingerne. Huden vil efter behandlingen være rød og hævet – en reaktion som vil forsvinde i løbet af 1 døgn.

Man vil allerede efter første behandling kunne se en effekt – men den maksimale effekt vil først være til stede efter 4-6 behandlinger.


Realistisk vil man aldrig kunne fjerne strækmærkerne helt, men man vil kunne minimere synligheden meget væsentligt.

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke tid til Skinpen?​

​Facebook

Følg med på Facebook

Instagram​

Følg med på Instagram og få inspiration​

Kontaktoplysninger

Organic Skin

Kollerødvej 5 1, 3450 Allerød

Klik her for rutevejledning

Telefon: 23 23 20 47

E-mail: organicskin3450@hotmail.com

Åbningstider​

Mandag

Lukket

Tirsdag

09.00 – 17.30​

Onsdag

09.00 – 17.30​

Torsdag

07.00 – 15.30​

Fredag

09.00 – 17.30​

Lørdag

10.00 – 14.00​

Søndag

Lukket

Har du spørgsmål?

Så er du meget velkommen til at skrive til mig.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt